caixa popular

L'Hospital de la Plana inicia la reversió sobre la privatització de ressonàncies magnètiques

Aquest sistema s’incrementarà fins que radiologia assumisca el procés completament

L'Hospital de la Plana inicia la reversió sobre la privatització de ressonàncies magnètiques
03/07/2017 -

L’Hospital Universitari de la Plana ha iniciat aquest mateix mes de juny la reversió de la privatització del servei de ressonàncies magnètiques, seguint el pla de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

D’aquesta forma, durant l’estiu, un especialista en radiologia de l’hospital assumirà un dia a la setmana la realització dels informes de les exploracions de ressonància magnètica d’aquesta jornada. Aquest ritme anirà incrementant-se de forma progressiva fins que la plantilla de radiologia de l’hospital assumisca el procés completament, tant la redacció dels informes com la realització de les proves, previst para intervinguts del pròxim any 2018.

Des de febrer de 2016 s’ha anat incrementant el Model C, que consisteix en una de les possibilitats del Concert que permet la implantació progressiva del coneixement, la gestió de l’agenda i, en definitiva, la internalització de la ressonància magnètica en els diferents departaments, aconseguint al seu torn un estalvi per informe realitzat en aquesta modalitat.

Així mateix, el Model C s’ha anat implantant en els departaments de salut de Gandia, Sagunt, Castelló, Elx, Alacant, Alcoi, l’Hospital Clínic de València i l’últim a incorporar-se ha sigut l’Hospital de la Plana.

L’Hospital Universitari de la Plana explica actualment amb 12 facultatius especialistes en Radiologia, la qual cosa possibilitarà l’execució del pla de reversió que retornarà la gestió de les ressonàncies magnètiques al sistema públic.

Radiòlegs formats en aquesta tècnica

L’Hospital Universitari del Pla compte entre la seua plantilla de radiologia amb especialistes formats en ressonància magnètica, per la qual cosa les proves es realitzaran amb total garantia. Aquests professionals seran els encarregats d’actualitzar els coneixements sobre aquesta tècnica d’exploració a la resta de facultatius perquè adapten els seus coneixements als equips existents.

L’equip de ressonància magnètica mantindrà la seua actual ubicació i instal·lació en la planta baixa de l’hospital i la seua reversió permetrà, d’una banda, una major eficiència del sistema i per una altra, obtenir un diagnòstic més precís i un millor seguiment del procés, ja que permetrà al mateix professional, completar tot l’estudi radiològic d’un pacient, evitant com succeeix ara que siga un altre especialista el que informe la ressonància.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris