25n
25N
25N

L'hospital de Gandia posa en marxa un sistema de dispensació automàtica dels uniformes

L'hospital de Gandia posa en marxa un sistema de dispensació automàtica dels uniformes
17/08/2016 -

L’hospital Francesc de Borja de Gandia ha posat en marxa un sistema de dispensació automàtica dels uniformes del personal. Es tracta d’un equipament d’última tecnologia que comprén dues màquines dispensadores i dos retornadores de la roba que diàriament utilitzen els treballadors de l’hospital, ubicades junt amb el servici de llenceria i en el bloc quirúrgic. El sistema és semblant a l’instal·lat en altres centres com l’Hospital General de València.

Tant per a obtenir l’uniforme com per a tornar les peces usades, el treballador disposa d’una targeta identificativa en què prèviament s’han registrat les necessitats de roba segons la categoria professional i el servici.

Uns dels grans avantatges és que s’adequa el consum de material a les necessitats reals aconseguint la màxima disponibilitat d’uniformitat per als usuaris, ja que en tot moment (cada dia i a qualsevol hora) es té la possibilitat d’obtenir roba neta i tornar les peces de roba tacades. Amb això, s’incrementa tant el confort del treballador com la higiene del centre hospitalari.

A més, el sistema garanteix que cada usuari estiga correctament uniformat segons la seua categoria professional i servici, la qual cosa ajuda en la identificació dels treballadors.

Més informació

1 Comentari

  1. Raul
    Raul gener 22, 08:22

    El sistema ha sido creado por una ingeniería española llamada La Fábrica de Software.

    http://www.lafabricadesoftware.com

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =