25n
25N
25N

L'Hospital de Bétera obri les seues portes el proper cap de setmana per informar i formar sobre Salut Mental

L'Hospital de Bétera obri les seues portes el proper cap de setmana per informar i formar sobre Salut Mental
18/10/2016 -

En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, sota el lema “Sóc com tu, encara que encara no ho sàpigues”, la Diputació de València i el municipi de Bétera han inaugurat una exposició amb els treballs de fotografia i pintura dels pacients de l’Hospital, dependent de la Diputació de València, que serà presentada al públic a l’Ajuntament antic de la localitat.

En aquest context, l’Hospital Psiquiàtric també celebra les III Jornades de Portes Obertes els pròxims dies 21 i 22 d’octubre, amb activitats per a tots els col·lectius i, com a novetat, una jornada científica que reunirà a totes les associacions de salut mental de la província.

“En aquestes jornades mostrarem el que serà l’Hospital de Bétera i el futur de la salut mental en la província, un dels principals objectius de la nova Diputació per a trencar l’estigma que envolta al món de la Psiquiatria”, ha destacat la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer. Un dels primers anuncis que va realitzar l’Àrea responsable de la gestió de l’Hospital va ser la seua intenció d’integrar el centre en la Xarxa Sanitària Pública.

D’altra banda, en col·laboració amb l’Ajuntament de Bétera, la Corporació està treballant en un Nou Model d’Atenció a la Salut Mental per a crear la Unitat de Mitja Estada, que permetrà als usuaris rebre tractaments de rehabilitació sense necessitat de l’internament definitiu.

Aquests canvis seran exposats i explicats en la jornada científica del divendres 21 d’octubre, dirigida a les associacions i al personal que treballa en l’àrea de la Psiquiatria. Així mateix, s’impartirà una conferència sobre el futur de la Rehabilitació Psicosocial, a càrrec del psicoterapeuta i Mariano Hernández, seguit d’un debat multidisciplinari sobre el present i el futur de la salut mental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =