25n
25N
25N

L'Horta Godella presenta la temporada amb la recuperació dels trofeus aconseguits pel Dorna Godella

L'Horta Godella presenta la temporada amb la recuperació dels trofeus aconseguits pel Dorna Godella
30/11/2016 -

Xiquets i xiquetes de l’Escola de Bàsquet i del Club Bàsquet Horta Godella, contemplaren amb admiració les copes que certifiquen que Godella va estar al capdavant del bàsquet europeu a la dècada dels 90.

Els rellotges marcaven les 18.15 hores quan acabava el partit de presentació que el Sènior A del CB L’Horta Godella va guanyar còmodament al TAU de Castelló. En eixe moment, els responsables del club preparaven el parquet del Pavelló Municipal de Godella per tal de celebrar un acte que cada any dóna al públic una perspectiva de la dimensió que té el bàsquet a una localitat com Godella.

Enguany però, encara seria més especial, ja que al centre de la pista godellenca van estar, observant majestuoses, les copes que, durant la dècada dels 90, va aconseguir el Dorna Godella.

«No hem d’oblidar que el primer equip femení espanyol en aconseguir una copa d’Europa va ser de Godella, és a dir, que durant un temps vam ser les millors d’Europa», recordava un responsable de l’actual Club Bàsquet Horta Godella. «Després de molts anys, volem exposar-les al pavelló perquè tothom puga visitar-les i especialment que els xiquets i les xiquetes coneguen que algun dia va arribar al més alt nivell europeu».

A l’acte, en què es presentaren tots els equips de l’escola i el club, hi hagué una incorporació molt especial per a L’Horta. Es tracta de l’equip Unitts Godella TuTempo. Enguany, el club godellenc ha arribat a un acord amb la Fundación Crecer en Positivo d’incorporar una sèrie d’equips de disminuïts a la seua estructura.

A més, també van estar presents el regidor d’Esports, Fernando Oliveros, i el Primer Tinent d’Alcalde, Paco Aràndiga, que van recollir el reconeixement per part del club cap al consistori. Minuts abans, diferents jugadors, jugadores, equips, entrenadors i membres del club van rebre així mateix el reconeixement per part de tot el públic assistent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =