caixa popular

L'hoquei es ‘muda’ a la Plaça de l'Ajuntament

L'hoquei es ‘muda’ a la Plaça de l'Ajuntament
25/07/2017 -

La Plaça de l’Ajuntament de la ciutat de València va servir d’escenari esportiu per a acollir aquest dimarts una nova jornada d’hoquei en la qual van participar més de 300 persones durant un matí replet d’activitats. La Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana ha organitzat aquesta iniciativa en la qual han participat jugadors de la categoria benjamí, aleví i infantil igual que jugadors integrants de l’equip d’hoquei plus pertanyents a diversos centres ocupacionals.

La jornada també ha comptat amb nombrosos xiquets de l’escola d’estiu de la FHCV que van gaudir d’un assolellat matí en el centre de la ciutat. Partits d’hoquei celebrats en el camp inflable, activitats amb l’estic i la bola i diversos jocs esportius van cobrar vida en l’emblemàtica plaça davant la mirada dels ciutadans i turistes que es trobaven en el lloc.

L’activitat pertany al programa de promoció de l’EuroHockei Junior Championships, torneig internacional d’hoquei herba que tindrà lloc a València del 28 d’agost al 03 de setembre.

Joan Ribó gaudeix de l’hoquei en la Plaça de l’Ajuntament

La jornada va comptar amb la visita de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, que va gaudir contemplant les diferents activitats d’hoquei que van omplir la Plaça de l’Ajuntament de xiquets, diversió i esport. Ribó va saludar als jugadors i va gaudir al costat d’ells de la màgia de l’esport de l’estic.

València, capital de l’hoquei internacional

La capital del Túria tornarà a convertir-se en la seu d’un esdeveniment d’hoquei herba internacional. Després de la celebració de la Ronda 2 de la World League celebrada al febrer al costat de l’International Junior Hoquei, disputat a l’octubre de l’any passat, València torna a ser protagonista com a escenari esportiu.

Voluntaris i entrades

La FHCV obri el termini de sol·licituds per als voluntaris que desitgen participar en l’organització de l’esdeveniment. Podràs fer-ho a través de la seua pàgina web https://fhcv.es/voluntarios/ Per la seua banda, Les entrades podran adquirir-les de manera anticipada des del següent enllaç https://fhcv.es/eurohockey-junior-championships-men-and-women-valencia-2017/#entrades.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 17 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats