25n
25N
25N

L'exposició 'Memòria' del Museu dels Ciències viatja fins a Múrcia després del seu pas per Sevilla i Castelló

L'exposició 'Memòria' del Museu dels Ciències viatja fins a Múrcia després del seu pas per Sevilla i Castelló
24/09/2016 -

L’exposició ‘Memòria’, desenvolupada pel Museu de les Ciències i el Exploratorium de Sant Francisco, pot veure’s des d’este mes en el Museu de la Ciència i l’Aigua de Múrcia on podrà visitar-se fins al 14 de desembre.

A través d’un conjunt de mòduls interactius, tallers i suports audiovisuals, ‘Memòria’ planteja diversos temes com els sentits (l’accés directe a la memòria a través d’experiències sensorials), què és l’oblit (on es podran experimentar les diferents classes de “defectes” en la memòria espacial o la falsa memòria), els diferents tipus de memòria com la implícita que es desenvolupa de forma inconscient o les claus dels processos en les memòries personals i els records que comparteix una societat, entre altres qüestions.

Es tracta d’una mostra itinerant que ja ha sigut exposada en un altre centres de divulgació científica, com el Planetari de Castelló i la Casa de les Ciències de Sevilla amb gran èxit de públic en ambdues ciutats. L’objectiu és promoure l’intercanvi cultural entre els museus i que els continguts arriben al nombre més gran possible de persones. A Castelló la mostra va superar els 23.000 visitants mentre que a Sevilla més de 69.000 persones van recórrer els seus mòduls interactius dedicats a com recordem i per què.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 8 =