25n
25N
25N

L'exposició fotogràfica 'NoDónaIgual' de l'IVAJ ha recorregut dotze municipis de la Comunitat Valenciana

L'exposició fotogràfica 'NoDónaIgual' de l'IVAJ ha recorregut dotze municipis de la Comunitat Valenciana
21/09/2016 -

La mostra de les fotografies guanyadores i seleccionades en el concurs ‘NoDónaIgual‘ de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s’exposarà a Yátova des del 23 de setembre al 2 d’octubre en la sala polivalent El Safareig, gràcies a la col·laboració de l’ajuntament de Yátova. La inauguració tindrà lloc a les 19 hores del pròxim divendres.

Enguany l’exposició ‘NoDónaIgual‘ s’ha pogut visitar a Énguera, Alfara del Patriarca, Sollana, La Llosa de Ranes, Benicàssim, Benicarló, Xàtiva, Novelda, Benidorm, Vinaròs, Vallanca i Gandia.

L’exposició reuneix una trentena de fotografies que recorre diferents localitats de la Comunitat Valenciana i que són oferides per l’IVAJ a centres d’informació juvenil, cases de cultura dels ajuntaments, centres educatius i de serveis socials i associacions de dones, entre altres entitats.

La iniciativa pretén que la joventut denuncie el problema social de la violència contra les dones a través de les fotografies presentades al concurs convocat per l’IVAJ.

Després del seu pas per Yatova la mostra visitarà Navarrés, Ontinyent, Xelva, Anna, Xixona i Quart de Poblet. El secretari general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que, entre les prioritats de l’IVAJ relatives a campanyes d’educació en valors, figura particularment la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència de gènere.

Cal recordar que el concurs ‘NoDónaIgual‘, convocat per l’IVAJ en col·laboració amb altres departaments de la Generalitat i el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), premia i reconeix anualment les fotografies realitzades per joves de 14 a 30 anys que, a través de les imatges, denuncien la violència contra les dones però, sobretot, cerca acostar a través de l’exposició a la societat en el seu conjunt aquest problema. També és una ocasió per a promoure la participació i la difusió i generar activitats socioculturals enfront de la discriminació.

Guanyadors de la quarta edició

Les fotografies guanyadores deI IV concurs de fotografia ‘NoDónaIgual‘ van correspondre a les obres ‘Obri els ulls’, presentada pel grup del Centre d’Acollida de Menors Sant Sebastià de Vinaròs’ i la titulada ‘¿Amor o Temor?, presentada pel grup Parc Col·legi Santa Ana de València, al costat de la sèrie titulada ‘L’òrbita i el planeta’, de Raquel López Nortes, i la fotografia ‘Maltractada, la ferida és de tots’, d’Alexandra Socol, així com altres imatges seleccionades per a l’exposició.

Les entitats interessades poden sol·licitar l’exposició enviant un correu electrònic ací amb: nom, entitat, municipi, dates i horari previst per a l’exposició, correu electrònic i telèfon. Tota la informació ací.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

museo prehistoria