25n
Orgull
Orgull

L'exposició “Dones amb molta història” arriba al Gran Teatre de Paterna

La mostra podrà visitar-se de manera gratuïta fins al 19 de juliol

L'exposició “Dones amb molta història” arriba al Gran Teatre de Paterna
12/07/2021 -

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna acull fins al pròxim 19 de juliol l’exposició “Dones amb molta història”.

Es tracta d’una mostra que, tal com ha explicat la regidora d’Inclusió Social i Polítiques d’Igualtat, Isabel Segura, “ret homenatge a 18 dones valencianes que la tradició cultural androgènica ha invisibilitzat malgrat els seus grans assoliments i aportacions a la societat, permetent així retornar-los el lloc que els correspon com a precursores del seu temps”.

L’exposició consta de 18 cartells amb imatges de les dones, il·lustrades per Empar M. Morales, que al seu torn estan acompanyats de panells informatius en els quals es detalla la trajectòria, assoliments i àmbit d’actuació de cadascuna d’elles.

Entre les valencianes que formen part d’aquesta mostra es troben l’escriptora Isabel Clara-Simó, la mestra Francisca Sanchis Ferrer, la primera dona impressora, Jerònima Gal·lés, la compositora Matilde Salvado, la investigadora Manuela Solís o la que va ser una de les mares de la Constitució Espanyola, Asunción Cruañes.

La regidora Segura ha detallat que “aquesta exposició, que promou l’Ajuntament de Rafelbunyol, ens permet apostar i educar en la igualtat, recuperant l’espai que tantes dones pioneres en la seua època no van tindre en el seu moment”.

“Dones amb molta història” podrà visitar-se de manera gratuïta fins al 19 de juliol en el Gran Teatre, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores i de 18 a 21 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − setze =