caixa popular

L'exposició-còmic social 14 Històries Increïbles de Superació, amb Paco Roca, arriba a Quart de Poblet este dijous

L'exposició-còmic social 14 Històries Increïbles de Superació, amb Paco Roca, arriba a Quart de Poblet este dijous
12/09/2017 -

L’exposició-còmic social “14 Històries Increïbles de Superació”, de la Fundació Horta Sud, en la qual participa l’il·lustrador Paco Roca junt amb professorat i alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) de València, s’inaugura dijous, 14 de setembre, a les 19 hores, en el centre Quart Jove de Quart de Poblet, situat en el carrer de la Torreta. El projecte ha merescut importants premis com el rebut en el Publifestival, Festival Internacional de Publicitat Social: Millor Branded Content, Millor Il·lustració i Millor Creació d’Acció Social.

La mostra forma part del projecte Somos Súper-Històries de Superació, realitzat per la Fundació Horta Sud, amb l’objectiu de fer visible el treball de persones anònimes, súper herois i súper heroïnes, que des de la seua participació en col·lectius i associacions lluiten per causes justes, pel ben comú i per la millora de la societat. Es va iniciar fa tres anys, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l’Àrea de Participació Ciutadana, que dirigeix Jose Acosta, i de Caixa Popular.

Aquesta exposició és la continuitat d’un projecte amb dues iniciatives anteriors de Somos Súper. En primer lloc, un taller de còmic social impartit per Paco Roca en l’EASD, en el qual els i les participants van conèixer de primera mà i van convertir en còmic les històries narrades per persones que treballen en associacions, que més els van impactar.

En segon lloc, l’edició dels còmics dels 14 participants en un llibre, “14 històries increïbles de superació”, prorrogat pel propi Roca, que també aporta una història de la seua creació, en la qual destaca la idea que la ciutadania, unida, pot aconseguir grans coses per a millorar la societat. Entre els projectes associatius seleccionats per a formar part del llibre es troben Els Jocs de la Memòria, coordinat per l’associació quartera Impuls, i que compta amb la participació també de l’Àrea de Persones Majors de l’Ajuntament, dirigida per Amparo Torner, de Quart per l’Esport, l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València, l’Escola Coral Veus Juntes i el Club d’Escacs de Quart de Poblet, i el projecte de televisió per a joves, realitzada per joves de Quart, ETVeig, junt a les Cases de Joventut de Quart de Poblet i a Cremant Muses.
La mostra romandrà oberta en l’horari habitual de Quart Jove i serà visitada per l’alumnat dels instituts del municipi, que disposaran d’una petita visita didàctica adaptada als seus interessos. En l’acte d’inauguració participarà l’associació L’Esglai Teatre.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + quinze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris