caixa popular

L'exposició amb els tresors artístics de la Diputació acumula ja 4.000 visites a Requena

El gran reclam cultural del projecte ‘La Diputació a les Comarques’ romandrà a Requena fins al 3 de setembre, abans de viatjar a Alzira, Gandia, Ontinyent, Sagunt i Torrent en els pròxims mesos

30/06/2017 -

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat de nou l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’ a Requena, esta vegada acompanyat pels responsables de la Càmara de Comercio de Valencia, amb el seu president José Vicente Morata al capdavant. Rodríguez ha pogut comprovar l’èxit que està tenint esta selecció d’obres del patrimoni artístic de la Corporació provincial, que en poc més d’un mes acumula ja 4.000 visites en el Museu d’art Contemporani Florencio de la Font.

‘Memòria de la Modernitat’ arreplega una selecció de pintures, dibuixos i escultures d’artistes com Sorolla, Pinazo, Carmen Calvo, Benlliure, Miquel Navarro o Equip Crònica, entre altres, que formen part del ric patrimoni artístic de la Diputació de València. En paraules de Jorge Rodríguez, qui va decidir democratitzar este patrimoni acostant a les comarques valencianes estes obres que fins ara penjaven en despatxos o romanien conservades en magatzems, “esta exposició ajuda a reescriure la història de l’art valencià”.

Amb un programa que inclou una sèrie d’activitats paral·leles com a visites nocturnes teatralitzades, tallers per a acostar l’art als xiquets, xarrades amb els autors, tastos de vi i cava amb l’escola de Viticultura en l’Església de Sant Nicolás comentant les obres i concerts del Sona la Dipu, entre altres, ‘La Diputació a les Comarques’ s’ha convertit en un dels grans projectes de la legislatura, amb l’objectiu de donar a conéixer la institució als valencians i permetre’ls gaudir del patrimoni cultural d’una institució amb més de 200 anys d’història.

Requena s’ha convertit, amb ajuda de la Diputació, en la capital cultural de la comarca i la província, amb un ampli ventall d’activitats, inclosa ‘Memòria de la Modernitat’, que romandran en la comarca fins al 3 de setembre, abans de viatjar cap a Alzira, on desembarcarà el gran projecte sociocultural de la Diputació en l’últim trimestre de l’any. Per a 2018 la itinerància aconseguirà a altres dues capitals de comarca: Gandia a La Safor i Ontinyent a la Vall d’Albaida.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats