25n
25N
25N

L'excampió del món en 125c.c. Julián Simón s'adjudica la prova reina del campionat territorial de Motocròs al Circuit de Massamagrell

L'excampió del món en 125c.c. Julián Simón s'adjudica la prova reina del campionat territorial de Motocròs al Circuit de Massamagrell
06/07/2020 -

En aquesta primera prova del campionat després de l’estat d’Alarma, van participar quasi 90 persones inscrites prèviament, en les diferents categories.

Dissabte passat, 4 de juliol, el Circuit de Motocròs de Massamagrell “Barrio de la Magdalena” va ser l’escenari de la tercera cita del campionat de Motocròs autonòmic. En aquest campionat, es van celebrar proves en les categories de MX85, MX65, MX50, MX3, MXClásicas i MXAficionados.

El Club de Motocròs Barrio de la Magdalena va ser l’encarregat de dur a terme la prova, comptant amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Massamagrell.

A causa de les altes temperatures, pròpies del mes de juliol, les proves es van disputar a la vesprada. A les 16:00h es van passar les verificacions administratives i tècniques i a les 17:45h van donar inici els entrenaments. Una vegada es van disputar tots els entrenaments, al voltant de les 20:00h, va caure la tanca per a la primera carrera.

Quant als guanyadors, per categories: MX85: Jaume Ballester, MX65: Benigno García, CLS-80: José Antonio Valiente, 1a pispa MX3: Julián Simón, Classificació conjunta MX-Aficionats: Pedro Francisco Marco, CLS Superiors: Jordi Tafalla, MX50: Leo Gavarda.

Amb la cerimònia de lliurament de premis va tancar una jornada amb la qual es va reprendre el motociclisme en la Comunitat Valenciana. Els trofeus van ser entregats pel President de la Federació de motociclisme de la Comunitat Valenciana, Carmelo Fernández, l’Alcalde i regidor d’esports, Paco Gómez, i el president del Club de Motocròs del Barrio de la Magdalena, Maxi.

En paraules del regidor d’esports i alcalde de la localitat, Paco Gómez: “L’esdeveniment s’ha desenvolupat amb tots els protocols de seguretat i higiene marcats prèviament amb el club de Motocròs local i amb la federació, i ha eixit tot molt bé. És per a felicitar el club pel seu treball, i a la federació per la confiança depositada perquè organitzàrem aquesta prova.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + huit =

bombers
CCCC
bombers