25n
25N
25N

L’Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot inicia els actes fallers

Este dijous 2 de març a les 20:30 hores tindrà lloc la Inauguració de l’Exposició del Ninot en la Casa de Cultura de Burjassot

L’Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot inicia els actes fallers
27/02/2017 -

L’Agrupació de Falles de Burjassot, presidida per Iván Heredia, al costat de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, ja ho té tot preparat perquè, des de finals del mes de febrer i fins al mateix 19 de març, l’activitat fallera a Burjassot no cesse.

Després de la presentació de les 13 comissions falleres del municipi al llarg d’aquests mesos, la pròxima cita serà molt especial i solemne per a Burjassot, ja que el dissabte 25 de febrer a partir de les 18 hores, i després de la recepció de les 26 Falleres Majors del municipi per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en el Centre Cultural Tívoli, començarà l’Exaltació de les seues Falleres Majors i Falleres Majors Infantils. Un acte dels més bonics en el qual no faltarà un espectacle preparat per a l’ocasió i el lliurament de les recompenses.

Amb el temps just per a recuperar forces, i després del lliurament dels ninots, el dijous 2 de març a les 20:30 hores tindrà lloc la Inauguració de l’Exposició del Ninot en la Casa de Cultura de Burjassot. Exposició que es podrà visitar, per part del públic en general, del 6 al 13 de març, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, amb entrada gratuïta.

Aqueixa mateixa setmana, concretament el dissabte 4 de març, el protagonisme serà per a la crítica, l’humor i les ganes de passar-s’ho bé, ja que Burjassot celebrarà la seua Cavalcada de l’Humor a partir de les 18 hores, eixint des de la Plaça de l’Ajuntament i la Plaça Sequera i pel recorregut habitual que portarà a les comparses de les comissions falleres a acabar la seua desfilada en el propi Ajuntament. Un dia més tard, el diumenge 5 de març, a les 11 hores, l’Ajuntament tornarà a obrir les seues portes, en aquest cas, per a la Signatura en el Llibre d’Honor de les màximes representants del 2017, al costat dels seus presidents. Un acte en el qual també es nomenarà al Consistori, representat per l’alcalde, com a Faller d’Honor, i es realitzarà el lliurament d’insígnies de l’Agrupació de Falles.

El divendres 10 de març, a les 23 hores i també en la Plaça de l’Ajuntament serà la Nit d’albades en honor a les 26 Falleres Majors de Burjassot i, el 12 de març, en aquest cas de la mà de la Penya El Coet, comptant amb la col·laboració de l’Agrupació de Falles i de l’Ajuntament, tindrà lloc la I Burjadespertà, l’eixida de la qual serà des de la Plaça de la Concòrdia a les huit del matí. La concentració serà a les 7:30 hores.

L’Ofrena a la Patrona de Burjassot, la Mare de Déu de la Cabeza, el dijous 16 de març a partir de les 18 hores omplirà de flors, sentiment, emocions i esperit faller Burjassot, ja que les seues 13 comissions falleres honraran a la patrona. I, una vegada arribats a la Plaça de l’Ajuntament i lliurats els rams per a crear el tapís, es farà lliurament dels premis de les Falles 2017.

Finalment, el divendres 17 de març es farà lliurament, en la seu de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” dels premis Vicente Alonso Curats, per gentilesa de la seua família. Serà a les 13 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =