caixa popular

13 noves cares en el Llevant

El Llevant manté el bloc i fitxa per a aportar qualitat i solucions a la plantilla

13 noves cares en el Llevant

El Llevant ha tancat el mercat de fitxatges amb un total de 13 incorporacions, cares noves que vénen al conjunt granota per a aportar qualitat i recanvis al bloc que s’ha mantingut de la temporada anterior. L’adreça esportiva d’Orriols ha treballat de tapat, en silenci, a poc a poc i cercant dins del mercat nacional i fóra jugadors que, com a mínim, igualaren o milloraren la qualitat de la plantilla. Eixa màxima ha sigut repetida fins a la sacietat des del club.

Oier Olazábal, Antonio Lluna, Álex Alegria, Enis Bardhi, Rober Pier, Cheick Doukouré, Ivi, Sasa Lukic, Emmanuel Boateng, Samu García, Mitchell Langerak, Cabaco i Nano han sigut les novetats que defensaran els colors granotas durant la present temporada.

El conjunt d’Orriols ha començat la temporada amb molt bon ritme doncs de les dues jornades que s’han disputat ha aconseguit sumar quatre punts davant el Vila-real i l’Esportiu. Els fitxatges han treballat amb l’equip a mesura que han anat arribant i han demostrat en el camp la seua gran qualitat i el perquè han sigut triats per la direcció esportiva.

Finalment, entre els quals han portat el seu futur lluny del Ciutat de València han sigut Natxo Insa, Víctor Camarasa, Víctor Casadesús, Deyverson, Rubén García, Esteban Saveljich, Javier Espinosa, Koke, Juan Muñoz, Paco Montañés i Abraham Minero.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris