El Llevant pateix per a aconseguir la seua recompensa d'or

El Zaragoza a punt va estar de dominar al capdavanter però els granotes van saber controlar el temps i mantenir el 0-1 en el marcador

partido_liga123

Tres punts d'or, i ja són 55, els que suma el Llevant UD. La sendera cap a la Primera divisió cada vegada és menys escarpada. A pesar que el que resta de temporada les coses s'estrenyen i cada jornada és més complicat traure els tres punts, el conjunt granota va fent camí. En una jornada que es preveia clau, jugaven entre si rivals directes, els de Muñiz no van fallar i, malgrat no fer el seu millor partit ni desplegar el seu millor joc, van ser capaços d'aguantar el resultat patint les ganes d'empat que tenia el Zaragoza sobretot en els minuts de descompte del partit. Entre els rivals directes, el Girona empatava a zero en el camp de l'Almeria. Al final, el gol de Roger en el minut 40, quan més assetjada estava la porteria de Raúl, va ser suficient per a alegrar els més de 300 cors granotas que s'havien desplaçat fins a Zaragoza.

La primera part del partit va ser un estira-i-arronsa per part dels dos equips fins que el Llevant UD va aconseguir en les botes de Roger pujar el primer tant al marcador de la Romareda. Els primers 40 minuts va ser un encontre mogut, vistós per als aficionats al futbol però no del gust del conjunt granota que no aconseguia trobar el seu lloc en la gespa i dominar al seu rival tal com està acostumat.

gol1El domini va estar repartit entre els dos equips i tots dos tenien ocasions per a trencar l'empat a zero en el marcador. Tal vegada fóra el Zaragoza el que va tenir les ocasions més clares durant la primera mitja hora de partit i va ser estrenyent al Llevant a poc a poc encara que sense rematar la faena. El 9 del conjunt aragonés tornava boja a la defensa granota perquè quan es descuraven tenia la pilota entre els peus i l'esglai podia arribar en qualsevol moment. No obstant això, quan els locals més assetjaven ell àrea visitant, el Llevant va trobar el camí cap al cel. Era el minut 40 de la primera part quan Morales entrava per banda esquerra i posava un centre al qual Irureta no arribava i que Roger es va encarregar d'espentar a la porteria local, encara que la veritat és que el que l'espentara no està del tot clar, cadascú que traga les seues conclusions de qui se li ha de donar el gol. El cas és que pujava el 0-1 al marcador. Gol psicològic en uns moments en els quals el Zaragoza més espentava i que ho va frenar. Els últims cinc minuts abans del descans van servir com a transició perquè el conjunt local es va veure tocat i el Llevant va seguir insistint encara que no va aconseguir gratar res més.

El Zaragoza va eixir en la segona part amb el clar objectiu d'aconseguir l'empat però els de Muñiz no anaven a deixar passar l'oportunitat de sumar els tres punts estant dalt en el marcador. Cert és que el Zaragoza controlava la pilota però no disposava de clares ocasions. En canvi el Llevant prompte va tenir el 0-2 en les botes de Roger, en el minut 78 del partit rematava amb la dreta la passada en profunditat de Morales, la pilota a rás de sòl finalment no trobava el camí a la porteria i Irureta es feia amb l'esfèric. Diverses ocasions més però cap dels dos equips era capaç de rematar la faena. Els últims minuts del xoc van ser un vertader setge a la porteria de Raúl, va ser en els minuts de descompte quan el Zaragoza va tenir les millors ocasions d'empatar com la rematada de Jean Marie Dongou a passada d'Ángel que Raúl salva sota els pals. El porter granota va estar d'allò més encertat i amb la xiuletada final el Llevant va respirar. Tres punts d'or que deixen al Llevant amb 55 punts en la classificació, 9 més que el seu màxim perseguidor, el Girona.