caixa popular

L'esport com a protagonista en la Fira i Festes de Sant Miquel 2017 amb la I Fira de l'Esport de Llíria

Tallers, exhibicions, conferències, jocs, entre altres, completen un ampli programa d’activitats per als dies 16 i 17 de setembre

L'esport com a protagonista en la Fira i Festes de Sant Miquel 2017 amb la I Fira de l'Esport de Llíria
13/09/2017 -

La programació de la ‘Fira i Festes de Sant Miquel 2017’ incorpora aquest any com a novetat la I Fira de l’Esport de Llíria, que donarà l’oportunitat a les entitats i associacions esportives locals de donar a conèixer les seues activitats habituals a veïns i visitants.

Durant tot el cap de setmana, l’esperit esportiu de la ciutat edetana impregnarà la Plaça Major per mitjà d’expositors informatius, tallers, classes, entre molts altres, en unes jornades obertes al públic. La fira estarà oberta el dissabte 16 des de les 11.00 hores i fins a la nit. El diumenge, l’horari d’obertura serà d’11.00 a 14.00 hores.

A més, el saló de plens de Ca la Vila acollirà diferents conferències amb l’esport com a tema principal, així com la presentació del llibre “Historia del C.G. Rítmica Llíria”.

La vesprada del dissabte 16 estarà protagonitzada per l’homenatge al CF Llíria pel 25 aniversari del seu ascens a 2ª Divisió B. La clausura de la Fira la marcarà la carrera solidària ‘Llíria contra el càncer’, que recorrerà els carrers de la ciutat el diumenge, a partir de les 19 hores, per a la que és possible inscriure’s fins al mateix dia de la prova.

El regidor d’Esports, Pedro Vicente, posa de manifest que “la intenció d’aquesta primera edició de la Fira de l’Esport no és una altra que la de posar en valor l’esport i fomentar la pràctica del mateix, no solament per salut, sinó per tots els valors que aquest promou, així com la promoció de les entitats esportives de Llíria”.

Al programa adjunt queden indicades totes les activitats preparades i els horaris de les mateixes.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats