25n
25N
25N

L’esport carcaixentí ix al carrer este cap de setmana

La segona edició del FeSport inclou més de 40 activitats esportives entre exhibicions, tallers i activitats

L’esport carcaixentí ix al carrer este cap de setmana
19/04/2018 -

Este divendres, amb l’acte inaugural, es donarà el tret d’eixida a la segona edició FeSport 2018, un esdeveniment esportiu en el que participaran 20 col·lectius entre entitats i particulars de Carcaixent i que omplirà els carrers de la localitat amb 40 punts relacionats amb l’esport, entre xarrades, tallers i demostracions.

L’acte d’inauguració comptarà amb exhibicions de ball i esportives de les Escoles Esportives Municipals, Piscina Coberta, Club Fitness i Kung Fu Garra d’Àguila entitats totes que han format part de l’organització del FeSport. També participaran en la gala algunes de les persones integrants del programa FeSport Inclusiu, una iniciativa de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Carcaixent junt als membres de FeSport: Club Fitness, Futsacar, Escoles Esportives Municipals, Wing Chun i Kung Fu Garra d’Àguila per apropar els beneficis de la pràctica esportiva a col·lectius amb risc d’exclusió social, víctimes de violència de gènere o persones diversitat funcional.

El gros del FeSport s’espera per al dissabte i diumenge, quan es desenvoluparà un intens programa d’activitats que inclou des de classes de Kung Fu, duatló, Zumba pilota valenciana o escalada, passant per disciplines més tradicionals com futbol o escacs. La majoria de propostes estan pensades per a tots els públics però, a més, també estan previstes activitats específiques per a públic infantil, veterans o intergeneracionals com l’olímpiada esportiva infantil amb l’alumnat i els pares i mares de les Escoles Esportives Municipals.

Una de les principals novetats de FeSport 2018 és la celebració el diumenge 22 d’abril d’una Marxa de la Dona amb un recorregut de poc més 4,3km per diferents carrers de Carcaixent que es completarà amb animació i activitats dirigides al Passeig i al Parc Navarro Daràs durant tot el matí. La iniciativa naix de la col·laboració entre l’organització del FeSport i el Consell de la dona amb l’objectiu de reivindicar una major visibilitat i la igualtat real de les dones dins de l’àmbit esportiu. Qui vulga participar, pot dirigir-se al Passeig a partir de les 10 hores el dia de la marxa o el dia 21 a les pistes de la FEVE per a recollir el dorsal de forma gratuïta.

En tota, més de 40 activitats esportives, exhibicions i tallers amb l’objectiu donar a conèixer a la població les activitats esportives que des de les diferents entitats s’organitzen al llarg de la temporada a Carcaixent. El programa es completarà amb tallers i estands ubicats al pàrquing de l’Estació de Renfe on s’oferirà informació sobre les activitats que els clubs i associacions participants porten a terme de forma habitual.

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha destacat el caràcter mobilitzador del FeSport, l’any passat ja vam poder comprovar que l’esport carcaixentí té una gran capacitat de convocatòria i van ser moltes les persones que es van acostar per participar de les diferents activitats o a conèixer tot el que la nostra localitat té que oferir en matèria esportiva. Per este motiu, Salom ha animat a tota la població a participar activament de totes les propostes i experimentar en primera persona tot el que ens pot aportar la pràctica habitual de l’esport en el nostre dia a dia.

L’acte inaugural es celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports a les 20:00 hores este divendres i estarà conduït per David García, membre del Club de Triatló de Carcaixent, molt vinculat a l’esport carcaixentí. També està prevista la presència de la Diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer. L’entrada és lliure i gratuïta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =