25n
25N
25N

L’Esplai Les Sitges celebra les Falles amb el seu III Concurs de Paelles i la Cremà

L’Esplai Les Sitges celebra les Falles amb el seu III Concurs de Paelles i la Cremà
06/03/2017 -

Dissabte que ve 11 de març, des de les 11 h, l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de l’Esplai Les Sitges celebrarà el seu III Concurs de Paelles i posterior dinar de degustació, una cita convertida ja en tradició amb la qual la família de l’Esplai Les Sitges celebrarà la seua particular festa de les Falles. El III Concurs de Paelles de l’Esplai Les Sitges i totes les altres activitats lúdiques amb les quals xiquets i xiquetes, famílies i monitors celebraran les Falles tindrà lloc en la Pinada de la Casa de Cultura.

Totes les persones que desitgen assistir-hi, com a comensals, hauran d’abonar els tiquets, que únicament es podran adquirir els dissabtes, durant l’horari de l’Esplai Les Sitges. El tiquet per als adults té un preu de 5 euros i inclou picada i plat de paella. El tiquet dels xiquets i xiquetes que estan apuntats a l’Esplai Les Sitges té un preu de 3 euros i inclou picada, plat de paella i beguda, mentre que el preu del tiquet per als xiquets i xiquetes que no pertanyen a l’Esplai Les Sitges té un preu de 5 euros.

La jornada gastronòmica, fallera i valenciana de l’Esplai Les Sitges, pensada sobretot també per al gaudi dels més menuts, es completarà amb un taller de batucada, la tradicional globotà, un campionat de churrokey i la Cremà de la Falla elaborada per la família de l’Esplai Les Sitges. Enguany, la temàtica de la falla girarà entorn de les experiències que l’Esplai Les Sitges ofereix als xiquets i xiquetes a l’aire lliure i en directe contacte amb la naturalesa quan ixen d’excursió, acampada o campament. Així, els monitors voluntaris elaboraran una gran tenda de campanya i els xiquets i les xiquetes contribuiran amb ninots que representen típics objectes del campisme o elements de la naturalesa.

Des de l’Associació de Voluntaris i Voluntària de l’Esplai Les Sitges es vol insistir en la importància que totes les persones interessades adquirisquen els tiquets en les dates indicades per a fer una estimació correcta de l’assistència i dels comensals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 16 =