caixa popular

L'esperit del tango envaïx el Castell de Cullera

L'esperit del tango envaïx el Castell de Cullera
22/08/2017 -

La companyia argentina Berretín, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cullera i la seua regidoria de Patrimoni, realitzarà dos concerts on els artistes aprofitaran la majestuositat del Pati d’Armes del castell per a desenvolupar la seua obra. Els espectacles, que tenen lloc els dies 26 d’agost i 2 de setembre a les 21.30 h, estan emmarcats dins de la primera edició del Cicle Internacional de Tango.


L’obra pretén canviar la concepció que té la gent respecte als tangos. Per a açò s’ha triat un repertori de peces del cançoner clàssic del gènere. D’una banda, temes famosos que la gent pot identificar i així empatitzar amb ells, i d’altra alguns menys coneguts, però de major riquesa i bellesa en la seua execució.


La directora de la companyia i de l’espectacle, Analía Bueti, arriba a Cullera amb grans idees. ‘Intentem llevar la idea que el tango és un gènere avorrit. Volem que es vega com una experiència emocional i divertida’, ha explicat. A més, l’espectacle barreja històries que s’explicaran entre peça i peça, anant des dels tangos fins a les milongues i passant pels vals.


‘Desde dos orillas’, títol que fa referència a les diferents procedències dels seus artistes, tindrà uns artistes i un repertori diferent els dos dies. L’elenc del dia 26 d’agost estarà format per Bueti, cantant encarregada de posar-li la veu a l’espectacle, reconeguda per la seua labor en la difusió del tango i coneguda en alguns mitjans com l’ambaixadora del tango a la Comunitat Valenciana. L’acompanyaran Aníbal Corniglio, guitarrista famós per la seua participació activa en el panorama dels tangos de Buenos Aires, i Mariano Siccardi, pianista, compositor i arreglista acostumat a acompanyar a grans artistes de l’escena dels tangos d’Argentina.


El dia 2 de setembre serà Hernán Genovese el cantant de l’espectacle. A més, comptarà amb la participació de Bueti com a artista convidada. Amb açò, el públic podrà gaudir de les diferències entre els tangos interpretats per una dona i un home.


El format pretén ser una mica més que un concert. Jugant amb la interacció entre els músics i la veu, s’involucra a l’espectador fins a aconseguir una empatia que no vol deixar a ningú impassible.

Amb açò l’Ajuntament de Cullera vol donar suport a les iniciatives culturals i portar a la localitat espectacles de calat internacional. En aquesta ocasió, a més, s’ha volgut aprofitar el castell, un lloc que desperta interès per si sol, per a crear una ambientació única i irrepetible.EntradesLes persones interessades a assistir a l’esdeveniment poden comprar i/o reservar les seues entrades en el Castell de Cullera. El preu és de 10 euros.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − sis =