25n
25N
25N

L'Espai Jove d'Alfafar acull una xarrada sobre les opcions laborals a Europa

Les persones interessades a assistir poden inscriure’s o demanar més informació en l’Espai Jove situat en la Plaça Sequer de Nelot o mitjançant inscripció online

L'Espai Jove d'Alfafar acull una xarrada sobre les opcions laborals a Europa
22/03/2017 -

L’Espai Jove d’Alfafar acull este divendres 24 de març a les 12 h, la xarrada “Europe Direct: coneix les teues opcions laborals a Europa”, una conferència sobre Ocupació i Formació en la Unió Europea organitzada per l’Oficina Europe Direct de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’esta xarrada, que s’imparteix de forma gratuïta, és formar i donar a conéixer les possibilitats que ofereix la Unió Europea en matèria d’ocupació, formació i beques.

Durant la xarrada, se li explicarà als i les assistents les opcions que hi ha per a demanar beques i ajudes europees per a treballar en països de la Unió Europea, a més d’ensenyar-los a redactar un currículum europeu (EUROPASS).

També es tractarà temes de pràctiques formatives en l’estranger i consells per a saber com desenvolupar la seua carrera en el món laboral europeu.

La xarrada serà d’assistència lliure però amb places limitades, les persones interessades a assistir poden inscriure’s o demanar més informació en l’Espai Jove situat en la Plaça Sequer de Nelot o mitjançant inscripció online.

Des de la regidoria de Joventut s’organitzen estes conferències per a informar els veïns i veïnes d’Alfafar sobre les possibilitats laborals que tenen a Europa i apostar per la seua formació també fora d’Espanya, promovent una ciutadania activa i informada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 8 =

museo prehistoria