25n
25N
25N

L’Espai Infantil Municipal Parc Central i la ludoteca de Casa de la Dona donaran a conéixer la ciutat als més xicotets amb excursions

L’Espai Infantil Municipal Parc Central i la ludoteca de Casa de la Dona donaran a conéixer la ciutat als més xicotets amb excursions
01/09/2016 -

Amb el lema “L’Ecosistema Urbà”, l’Espai Infantil Municipal Parc Central i la ludoteca de Casa de la Dona obrin les seues portes en el mes de setembre presentant una programació plena d’activitats lúdiques i didàctiques. Els més xicotets de la ciutat podran gaudir de jocs, balls, conta contes, relaxació, psicomotricitat i fins i tot activitats en anglés.

Enguany es presenta com a novetat un programa d’excursions mensuals per a visitar la ciutat de Torrent, amb l’alumnat de les dues ludoteques. A més, s’organitzaran diverses jornades amb activitats on podrà participar tota la família.

Patricia Sáez, regidora de l’àrea d’Educació, ha assenyalat que “és molt important la labor que es duu a terme des de l’Espai Infantil Municipal Parc Central, així com de la ludoteca de la Casa de la Dona. Tots dos centres ofereixen una programació d’activitats molt variades, on no solament s’intenta divertir i entretenir als xiquets i xiquetes, sinó educar-los en valors tan importants com la igualtat, el respecte i la consciència dels problemes del medi ambient”.

Els xiquets i xiquetes que poden gaudir d’aquestes activitats han de tenir edats compreses entre tres i nou anys. L’horari és de dilluns a divendres de 17.00 a 20.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =