25n
Orgull
Orgull

L'escriptora paiportina Rosa Serrano, Premi Fundació Bromera per al Foment de la Lectura 2017

L'escriptora paiportina Rosa Serrano, Premi Fundació Bromera per al Foment de la Lectura 2017
20/01/2017 -

La paiportina Rosa Serrano ha estat distingida amb el premi Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. L’ensenyant, editora, escriptora i activista sociocultural de Paiporta és, d’acord amb la informació de la Fundació Bromera, una de les figures més significatives de la cultura valenciana.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el pròxim 3 de febrer a les 20.30 hores a l’Hotel Astoria de València.

El Premi Fundació Bromera per al Foment de la Lectura s’ha creat enguany per a distingir a aquelles persones o institucions que han destacat pel seu treball a favor de la lectura en la societat valenciana, així com a activistes culturals o creadores d’una literatura de qualitat, a més de referents valencians en la promoció de la lectura.
Rosa Serrano Llàcer (Paiporta, 1945) és llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i fou una de les fundadores de l’Escola La Gavina. Ha estat responsable de Tàndem Edicions i ha col·laborat amb la publicació d’articles i contes en diverses revistes. És autora d’una vintena de títols de narrativa infantil i juvenil, llibres de text i de divulgació científica. Entre les edicions que va promoure, destaca la producció de l’escriptor Enric Valor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =