25n
25N
25N

L'escola d'estiu de setembre del Centre Ambiental del Vedat calfa motors

L'escola d'estiu de setembre del Centre Ambiental del Vedat calfa motors
23/08/2016 -

Tot a punt per a què l’escola d’estiu del Centre Ambiental del Vedat 2016 es pose en funcionament. De l’1 al 7 de setembre, xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys gaudiran d’una setmana en contacte amb la natura amb jocs i tallers que es practicaran en un entorn privilegiat com és el Vedat i en les instal·lacions que este centre ambiental té preparades per a l’ocasió.

Ajudar a la formació integral dels participants, conéixer els recursos per al respecte del medi ambient i la natura, el desenvolupament d’habilitats socials per al treball col·laboratiu i mostrar als infants un oci saludable i alternatiu són els objectius d’esta iniciativa. El centre ambiental del Vedat treballa per fomentar la màxima participació dels xiquets en la presa de decisions, assegurant que els aprenentatges siguen significatius utilitzant el joc i el descobriment com a mètodes de treball.

Encara hi ha temps per a inscriure-s’hi, ja que el termini finalitzarà així que comencen les activitats. En l’enllaç següent:http://naturaycultura.com/doc/actividades/1470915497.pdf es troba tota la informació, inclosos els preus. No dubtes i participa, o anima els xiquets de la casa a participar, en esta magnífica iniciativa en què també col·labora l’Ajuntament de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 11 =