25n
25N
25N

L'Escola de Teatre de Mislata baixa el teló d'aquesta temporada amb la representació de “Entorn Chéjov”

L'Escola de Teatre de Mislata baixa el teló d'aquesta temporada amb la representació de “Entorn Chéjov”
10/07/2017 -

Un altre any més, el Centre Cultural de Mislata ha acollit les mostres de finalització de curs d’aquesta temporada d’art escènic de l’Escola Municipal de Teatre de Mislata. El Grup Laboratori van ser els responsables de tancar la temporada teatral amb la representació “Entorno Chéjov”, una adaptació de “Els Contes de Chéjov” dirigida per Irene Mira Sempere, professora de l’EMTM.

“Entorn Chéjov” ha sigut realitzada pel Grup Laboratori, que compta amb els alumnes de més experiència i nivell interpretatiu de les mostres de finalització de curs. El repartiment d’actors està compost per: Amelia Morán, Amparo Antolí, Silvia Valdés, Zacarías Bueno i Miguel Àngel Herrero.

Aquest últim integrant del grup va manifestar “que el centre del muntatge són tres contes que combinen l’humor i alguna cosa dramàtica”. Va recalcar que el muntatge té moments més pausats i de sensibilitat donada la participació d’un pianista, que contrasten amb altres moments més humorístics i d’acció que suposen una mescla interessant per a gaudi del públic.

La resta d’obres de la temporada van ser realitzades pels diferents grups d’alumnes i alumnes (Juvenil Iniciació, Adults Iniciació, Juvenil Taller i Adults Taller).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 13 =