25n
25N
25N

L’Escola de Ciclisme de Sueca presenta als seus corredors per a la temporada 2017

L’Escola de Ciclisme de Sueca presenta als seus corredors per a la temporada 2017
16/05/2017 -

L’Escola de Ciclisme de Sueca va presentar divendres, un per un, als seus xiquets i xiquetes de la temporada 2017. Es tracta de nou corredors i corredores en edats compreses entre els 4 i els 14 anys. A l’acte van assistir el regidor de Festes, Pau Roselló; la regidora d’Igualtat, Noelia Benedito i el regidor d’Urbanisme, Julio Serra.

En categoria promeses foren presentats tres xiquets: Hugo Linares Barberà, Raül Sáez Romaguera i Iván Fuentes Cebolla. Pel que fa als principiants, va ser presentat Iker Mortes Martínez, que compartirà categoria amb Elena Pérez Belenguer, qui no pogué assistir a l’acte. En la categoria aleví competiran: de Josep Fuentes Cebolla, Martí Bravo Requena i Anna Quintero Bueno. La major de l’Escola enguany és la xiqueta Anna Bravo Requena, que competeix en la categoria d’infantils.

Una vegada tots els xiquets i xiquetes estigueren sobre l’escenari, es va cridar també als ciclistes que continuen en actiu en categories superiors i que són fruit de l’Escola Ciclista Sueca. Foren els cadets Pau Grau Estrelles, de l’equip Six2-Respetad 1’5 m., i Sara Bonillo Talens, de l’equip Hyundai Korio Car, i l’elit Hilari Redondo Corberà, de l’equip ULB Sports-Natural Greatness.

El president de l’Escola Ciclista de Sueca, Hilario Redondo, es va adreçar a tots els presents i va encoratjar als menuts i les seues famílies a seguir practicant este esport. També va agrair el suport dels patrocinadors i col·laboradors Mortes Bikes, Estació de Servici ‘El Sequial’, Emonax, Pintulac, La Carpa i Sala Cancela.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − tres =

caixaontinyent
lleida 2020
Informacion coronavirus