25n
25N
25N

L’Escola de Capatassos de Catarroja sensibilitza als seus alumnes sobre agricultura ecològica

El centre formatiu, dependent de la Diputació de València, presenta una jornada amb xarrades sobre agroecologia i la projecció del documental ‘Nugant Cordes’

L’Escola de Capatassos de Catarroja sensibilitza als seus alumnes sobre agricultura ecològica
30/03/2017 -

L’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja (ECA), dependent de la Diputació de València, organitza aquest divendres 31 de març una jornada amb xarrades sobre agroecologia, la projecció del documental ‘Nugant Cordes’ i la presentació del Pla Valencià de Producció Ecològica.

Aquestes xarrades formen part del conveni de l’escola amb la Societat Espanyola d’Agroecologia (SEAE) i es convoquen de forma trimestral per a sensibilitzar als seus alumnes sobre temes de medi ambient, agricultura, jardineria i paisatgisme, entre uns altres.

En aquesta ocasió, Raúl Avinyó explicarà als alumnes el projecte L’Hort de Carmen. L’exalumna Mayte Fornés, que va estudiar Tècnic Mitjà d’Agroecologia, presentarà el documental ‘Nugant Cordes’, un treball sobre iniciatives en el sector agroecològic.

Per la seua banda, el tècnic de la Conselleria d’Agricultura, Alfons Domínguez, tancarà l’acte explicant a alumnes el Pla Valencià de Producció Ecològica i les actuacions que es promouen des de la Generalitat Valenciana.

 

Viatge a Tenerife

D’altra banda, el passat 13 de març, els alumnes de l’Escola de Capatassos de Catarroja van viatjar un any més a Tenerife amb l’objectiu d’assajar allò estudiat en el centre i de forma prèvia a les pràctiques formatives que realitzen durant el segon semestre.

Aquesta experiència en les Illes Canàries es realitza des de fa 12 anys, i comprèn els cursos de 2º Tècnic Superior de Forestal i Medi Natural, 2º Tècnic Superior de Paisatgisme i Medi Rural i 2º Tècnic Mitjà de Jardineria i Viverisme.

Els estudiants van visitar el Botànic de Port de Cruz, un dels més complets d’Europa, i el Parc Nacional del Teide, entre nombroses activitats. Així mateix, la corporació municipal i l’alcalde d’Icod de los Vinos, Francis González, van rebre a l’escola en la seua visita al Jardí del famós ‘Drago Mil·lenari’. “Tot açò denota la importància que donen en la nostra escola formativa agrària de la Diputació de València”, ha remarcat Francesc Herrero, cap d’estudis de l’escola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 13 =