caixa popular

L'Escola d'Adults de Torrent inaugura el nou curs

Carles Cano i Paco Giménez van ser els encarregats d’explicar de manera molt amena i divertida la fusió que existeix entre literatura i art gràfic

L'Escola d'Adults de Torrent inaugura el nou curs
29/09/2017 -

Dimecres passat la Casa de la Cultura va acollir l’acte d’inici i inauguració del curs 2017-2018 de l’Escola d’Adults de Torrent. Els convidats d’enguany han sigut el reconegut escriptor i contacontes Carles Cano i el dibuixant Paco Giménez.

La programació es va iniciar amb una part de caràcter institucional, on es va presentar el programa d’Aula Oberta de l’escola. I la segona part va estar a càrrec de Cano i Giménez, que van explicar els passos a seguir per a il·lustrar un conte i com és la fusió entre literatura i art gràfic.

L’acte va ser molt amé i divertit, però sobretot va destacar el gran nivell cultural dels ponents. Van estar presents quasi un centenar d’alumnes i alumnes en representació de l’escola, així com Mati Savies, presidenta de l’associació d’alumnes; Josep Veiga, director del centre; i l’alcalde Jesús Ros, acompanyats per representants de la corporació municipal.

El programa de classes s’iniciarà totalment el dia 2 d’octubre, no obstant això ja s’estan realitzant diferents cursos.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats