25n
25N
25N

Les zones de joc infantil de Carcaixent estaran obertes a partir de demà

Les zones de joc infantil de Carcaixent estaran obertes a partir de demà
18/06/2020 -

L’Ajuntament de Carcaixent permetrà des de demà l’ús de les 22 zones de joc infantils de la localitat, després de la desinfecció intensiva realitzada durant aquests dies de forma progressiva i que es repetirà diàriament. L’obertura dels parcs infantils es farà seguint les recomanacions marcades per la norma publicada per la Direcció General de Salut Pública i Addiccions aquest dimarts.

Així, segons marquen les autoritats sanitàries s’hauran de seguir les següents recomanacions:

• Mantenir en la mesura del possible la distància d’1,5 m entre xiquets i xiquetes que no siguen convivents o pertanyen al mateix grup.
• Assegurar per part de pares, mares o tutors, higiene i desinfecció de mans dels xiquets i xiquetes usuaris freqüent, almenys a l’inici i al final del període de jocs mitjançant gels hidroalcohòlics o desinfectants amb activitat viricida, degudament autoritzats i registrats, o d’una solució sabonosa.
• Fer ús de màscares higièniques pels xiquets i xiquetes majors de 6 anys en aquelles circumstàncies en les quals no es puga garantir la distància de, almenys, un metre i mig.

Segons ha informat la regidora de Parcs i Jardins, Ana Garrigues, la reobertura es durà a terme demà després de la neteja i desinfecció de les instal·lacions, posant especial èmfasi en les superfícies de contacte més freqüents, i amb la retirada de les tanques de seguretat i senyalització corresponents. La regidora ha explicat que les instal·lacions es desinfectaran cada dia de matí i es podrà fer ús una vegada s’asseque el producte i sota responsabilitat dels pares i mares. Tot i la desinfecció diària, la regidora ha recordat la importància de seguir les principals mesures higièniques i de prevenció enfront de la COVID-19 que marca la Conselleria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 12 =