25n
25N
25N

Les Urgències de l'Hospital de Xátiva renoven la seua certificació de Qualitat ISO

Les Urgències de l'Hospital de Xátiva renoven la seua certificació de Qualitat ISO
21/10/2016 -

El Servei d’Urgències i la Unitat de Curta Estada de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, dependent de la Conselleria de Sabitat Universal i Salut Pública, han renovat la certificació de qualitat segons la norma internacional ISO 9001:2008.

Aquesta norma afecta a la prestació de l’assistència en l’àrea de classificació, consultes generals, reanimació i atenció al pacient crític, unitat d’observació així com a la d’hospitalització de curta estada, dependent del mateix servei d’Urgències.

L’any 2010 també va aconseguir el certificat d’acreditació de qualitat assistencial atorgat per l’Institut d’Acreditació i Avaluació de Pràctiques Sanitàries, sent així l’únic Servei d’Urgències-UCE d’un hospital de la Comunitat Valenciana a haver-hi aconseguit aquests dos reconeixements.

“Els serveis d’urgències ocupen un paper fonamental en la xarxa sanitària pública i per açò és necessari potenciar uns serveis d’urgències moderns, de qualitat i eficients, compromesos amb la sostenibilitat del sistema, adaptant els recursos materials i humans a la demanda, i on a més és necessari el compromís dels professionals amb la gestió, per a donar el millor servei a la nostra població. Aquesta recertificació per tant, és el reconeixement al gran treball i implicació dels seus professionals amb el suport de l’Adreça del Departament”, ha explicat el doctor Javier Millán, cap del Servei d’Urgències i Unitat de Curta Estada de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

L’any passat, aquest servei va atendre a 60.108 pacients, amb una permanència mitjana de 209 minuts i dels quals es van ingressar el 12,39%. A més va gestionar 1.067 ingressos en la Unitat de Curta Estada amb una estada mitjana de 3,3 dies.

Al llarg d’aquests anys ha pilotat processos com la informatització de la fulla d’infermeria o la digitalització dels ECG en la història electrònica, ha apostat per la introducció de noves tecnologies i teràpies com la ventilació mecànica no invasiva, la oxigenoteràpia d’alt flux o el monitoratge hemodinàmica no invasiva i elaborat mapes de procés aconseguint una gestió més eficaç dels magatzems de farmàcia i material fungible, dirigits tots ells a millorar l’eficiència i qualitat de l’atenció prestada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 10 =

museo prehistoria