25n
25N
25N

Les seues Majestats els Reis d'Espanya visiten el Mercat Central

Les seues Majestats els Reis d'Espanya visiten el Mercat Central
25/11/2016 -

Les seues Majestats els Reis d’Espanya, Felipe VI i Donya Leticia Ortiz, han visitat el Mercat Central de València amb motiu del centenari de la col·locació de la primera pedra d’aquest emblemàtic edifici.

Les seues majestats els Reis, han realitzat un recorregut pel Mercat Central, coneixent a prop aquest emblemàtic edifici i als prop de 300 venedors que aconsegueixen amb el seu treball diari que aquesta catedral de l’alimentació romanga viva.

D’igual manera, les seues majestats han volgut conéixer a la clienta saludable del Mercat, la compradora més major del Central, Donya Consuelo Iserte, que als seus 102 anys continua realitzant les seues compres en el Mercat, i que recentment va ser homenatjada en representació de tots els clients del Mercat que han recolzat a aquest mercat durant aquests 100 anys.

Les seues Majestats també han contemplat l’obra de més de tres metres d’altura que el famós pintor valencià Luis Lonjedo ha estat pintant durant els últims tres dies amb motiu del centenari.

La Junta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, encapçalada pel seu president, Don Francisco Dasí, ha sigut l’encarregat de rebre a les seues majestats els Reis, als quals els han lliurat la targeta de client del servei a domicili del Mercat Central i el premi Cotorra del Mercat, pel suport que la Casa Reial ha brindat sempre al Central.

Posteriorment, i com a colofó de la visita, Les seues Majestats Els Reis han signat en el llibre d’honor del Mercat Central i se li ha fet lliurament, també, d’una cistella amb productes de l’horta valenciana, i el llibre del centenari que serà presentat oficialment el dia 14 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 5 =