caixa popular

Les samarretes de la 10k Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer no passen desapercebudes

Les samarretes de la 10k Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer no passen desapercebudes, el disseny en aquesta ocasió ocupa un lloc principal que acompanya als runners durant el circuit

Les samarretes de la 10k Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer no passen desapercebudes
08/06/2017 -

Socarrat Studio, una agència amb ADN d’Alboraia, és l’encarregada de la imatge de la carrera i, per tant, la creadora de Xufélix i la resta. Parlem amb Carles Bové, responsable de mitjans de l’empresa, que ens explica que tot va començar perquè l’Ajuntament d’Alboraia els va cercar a ells i “nosaltres encantats de col·laborar”. Des de Socarrat Studio ens expliquen que la imatge que se cercava havia de ser atractiva i que van seguir la línia dels “personatges asimètrics que ens defineixen”.

En 2014 va arribar Chufélix, els van demanar fer una mascota que representara la carrera solidària d’Alboraia i l’esport, per la qual cosa se’ls va ocórrer crear la xufa, d’on ve el nom de Xufélix. “Açò porta al triple joc d’Alboraia, la xufa, que és coneguda per tot el món, i de Luis Félix, un corredor d’ací del poble campió d’Espanya”, comenta Bové. Des d’aqueix moment “anem evolucionant any rere any i afegint nous personatges”.

Durant aquestes quatre edicions, la família de Xufélix ha anat creixent i cada vegada són més les animacions que volen acompanyar a tots els participants a creuar la meta. En 2015 va arribar el company perfecte per a la nostra simpàtica mascota: el fartó i, per descomptat, el gra d’arròs i el pollastre per a una bona paella. En 2016 van voler “donar-li força a la ciutat i al poble d’Alboraia a través del circuit” pel que es va sumar una bola del món que representava llocs com la platja o l’horta per la qual passen els runners.

Enguany s’ha fet una nova incorporació. En honor a qui? La novetat és un micròfon que representa al speaker i animador Recaredo Agulló, al que han reflectit en “forma de micro per fer-li un homenatge i una picada d’ullet”, diu Carles. A més, s’incorpora el missatge de “Alboraia tots guanyem” per a, segons indica Carles Bové, “reforçar que és una carrera solidària contra el càncer”.

Les samarretes sempre intenten explicar una història. “Partim d’un concepte i a partir d’ací que cresca la família i que evolucione”, assenyala. Bové pensa que per als corredors, la samarreta és “un dels motius d’orgull per a participar” i que a la gent li agrada perquè són “tècniques i amb un disseny xulo”.

En les pròximes edicions seguirà havent-hi novetats encara que no es poden desvetlar: “Anem afegint cada any alguna cosa, ens adaptem a les necessitats de cada client”.

T’animem a participar i sumar-te a aquesta causa esportiva i solidària. No dubtes a fer-te amb el nou disseny d’aquest 2017 i apuntar-te a la carrera que se celebrarà el pròxim 24 de juny. Les inscripcions per a la 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer estaran obertes fins al 21 de juny. Hi ha dues modalitats: una inscripció general, amb borsa del corredor, el preu del qual ascendeix a 11 euros, i una altra low cost, sense borsa, amb un import de 7 euros.

Les inscripcions han de realitzar-se a la web de l’Ajuntament d’Alboraia www.alboraya.org a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com, o directament a través dewww.carreraspopulares.com

No ho dubtes: corre, vola, no et detingues.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC