25n
25N
25N

Les obres del col·legi públic Carraixet d'Almàssera es reprendran a principis de 2018

Les obres del col·legi públic Carraixet d'Almàssera es reprendran a principis de 2018
26/09/2017 -

Dijous passat 21 de setembre l’Alcalde d’Almàssera, Ramón Puchades es va reunir amb Jerónimo Torralba i Marta Mainar, arquitecte i aparelladora de la Consellería de Cultura, Educació i Esports per a tractar el tema de les obres del col·legi públic Carraixet i els motius pels quals actualment estan paralitzades.

A esta reunió van acudir també l’arquitecte de l’Ajuntament, Joaquín Torán, Carmen Tomás, Regidor d’Educació i Aitor Ramón, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almàssera.

Sobre la taula es van exposar els tres motius que han ocasionat que la remodelació del col·legi estiga parada durant un temps. Estos factors són en primer lloc que el projecte inicial no està adaptat al codi tècnic. En segon lloc que la cota del desguàs d’un dels edificis és massa alta i està al costat d’una séquia pel que es precedirà a elevar l’edifici. I en tercer lloc és necessari recalcular l’estructura d’un altre dels edificis.

Per a esmenar estes tres incidències la Secretària Autonòmica d’Educació i Recerca ha licitat un contracte l’objecte del qual són els serveis complementaris de redacció del projecte modificat número 1 del contracte d’obra d’adequació/ampliació del col·legi públic Carraixet. L’empresa que es farà càrrec d’este projecte serà Idom Consulting per un import total de 36.186,26 euros.

Les conclusions que és extrauen de la reunió són que les obres del Carraixet es reprendran a principis de 2018 i que duraran un període de 5 mesos pel que si tot marxa segons el previst el curs 2018-19 ja s’iniciaria en les noves instal·lacions.

L’alcalde d’Almàssera, Ramón Puchades assegura que la paralització de les obres no ha sigut un problema de liquiditat sinó una qüestió de tràmits amb l’expedient i espera fer el trasllat de les aules prefabricades al nou col·legi en el mes de juliol de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 9 =