25n
25N
25N

Les obres de l'anell ciclista, amb un pressupost de 683.680 euros, començaran en novembre

Les obres de l'anell ciclista, amb un pressupost de 683.680 euros, començaran en novembre
09/10/2016 -

Les obres de l’anell ciclista, carril bici, que discorrerà per la ronda interior de la ciutat, começaran en novembre i s’executaran en un termini de 5 mesos, amb un pressupost de 683.680 euros. Així ho ha acordat la Junta de Govern Local que ha decidit adjudicar estes obres a l’empresa PAVASAL.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha informat d’este acord “tan important per a la ciutadania perquè suposarà l’execució de la nova infraestructura ciclista que articularà la nova xarxa de carrils bici de la ciutat, i que reordenarà el trànsit de Ciutat Vella i de la ronda de la línia 5 de l’EMT”.

Giuseppe Grezzi, que ha destacat que este anell incrementarà l’ús de la bicicleta en la ciutat, ha explicat que el procés d’ajdudicació d’obres s’ha allargat perquè s’han presentat unes 20 empreses, 5 de les quals hi havien presentat baixes temeràries al pressupost inicial que era de 852.469 euros. “A partir d’ara –ha aclarit- l’empresa adjudicatària haurà de depositar com a garantia un 5 per cent del pressupost que ha presentat i que suposa un 19,8 % menys de la xifra inicial. Seguidament, començaran les obres, a principis de novembre”.

El pla de treball de la construcció de l’anell, que tindrà un traçat recte de 4,7 quilòmetres i de 2,5 metres d’amplària, i discorrerà per la calçada de carrers cèntrics com Colom i Xàtiva, “es farà per a minimitzar les molèsties a la ciutadania, especialment durant els dies festius dels pròxims mesos com són els Nadals i Falles, i amb l’intenció de que l’afecció al trànsit rodat siga la mínima, així com el servici de l’EMT per al que farem una coordinació semafòrica”. A més, ha conclós el regidor, “el projecte així mateix contempla actuacions per afavorir l’accessibilitat al transport públic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =