caixa popular

Les noves tauletes tàctils de l'oficina UNICA de Paiporta permetran estalviar uns 35.000 fulls de paper a l'any

Les noves tauletes tàctils de l'oficina UNICA de Paiporta permetran estalviar uns 35.000 fulls de paper a l'any
22/11/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta ha instal·lat cinc noves tauletes tàctils a l’Oficina UNICA per a que tots els ciutadans i ciutadanes que acudisquen a realitzar qualsevol tipus de gestió puguen signar electrònicament documents i instàncies sense haver d’imprimir-les abans. D’acord amb els càlculs dels responsables d’aquesta oficina d’atenció a la ciutadania, s’estalviaran al voltant de 35.000 fulls de paper cada any.

Amb aquesta mesura, implantada per la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, s’avança cap a una administració electrònica que supose un estalvi en paper, tinta i energia. També agilitza els tràmits, ja que la documentació viatja entre departaments dins del propi sistema informàtic, sense generar un document físic que s’ha de transportar.

Mesos enrere, aquesta mateixa regidoria ja va instal·lar a l’Oficina UNICA una sèrie d’escàners que eviten la realització de fotocòpies de la documentació que aporta la ciutadania a l’hora de portar a terme algun tràmit. L’objectiu final de totes aquestes millores és digitalitzar l’administració i fer-la més sostenible, àgil i ràpida.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + nou =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris