25n
Orgull
Orgull

Les noves acadèmiques han assistit hui al seu primer Ple de l’AVL

Les noves acadèmiques han assistit hui al seu primer Ple de l’AVL
25/06/2021 -

Les set noves acadèmiques de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua han assistit hui al seu primer Ple de la institució després de l’acte de presa de possessió del càrrec, celebrat el passat 16 de juny en el monestir de Sant Miquel dels Reis. En la sessió de hui les set acadèmiques han quedat adscrites a les diferents seccions i comissions de treball de l’ens normatiu, conforme establix el reglament de l’AVL.

La Secció de Lexicografia i Gramàtica comptarà amb Rosa Agost, Maria Àngels Francés, Carmen Manuel, Maria Josep Marín i Sandra Montserrat. A Documentació i Literatura s’han adscrit Àngels Gregori i Maria Àngels Francés. La Secció de Terminologia i Assessorament Lingüístic acollirà a les acadèmiques Rosa Agost, Vicenta Tasa, Maria Àngels Francés i Sandra Montserrat, que també s’ha adscrit a la Secció d’Onomàstica. La Secció de Publicacions i Comunicació es reforçarà amb Carme Manuel. Respecte a les comissions la de Textos Religiosos rebrà a Maria Josep Marín i la de l’Any Joan Fuster s’amplia amb les incorporacions de Carme Manuel, Àngels Gregori i Vicenta Tasa.

La remodelació de les diferents seccions i comissions també ha provocat que altres acadèmics com Joan Rafael Ramos, Josep Palomero, Josep Martinez i el mateix Ramon Ferrer hagen sol·licitat el canvi i l’adscripció a noves seccions per a compensar l’equilibri intern dels òrgans de treball. En la pròxima sessió plenària està previst l’elecció de l’acadèmic o acadèmica que ocuparà la vacant d’Honorat Ros en la Junta de Govern.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 4 =