caixa popular

Les matrícules de l’Aula d’Estiu del Centre de Formació Les Sitges s’obrin el 22 de maig

Les matrícules de l’Aula d’Estiu del Centre de Formació Les Sitges s’obrin el 22 de maig
22/05/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot, de la mà de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, obrirà este dilluns 22 de maig les matricules per a l’Aula d’Estiu, en la modalitat d’idiomes. Concretament es tracta de cursos de preparació per als exàmens oficials d’anglès.

L’Aula d’Estiu enguany ofereix dos cursos: el de preparació per a l’examen oficial del First Certificate (FCE), que es desenvoluparà del 28 de juny al 24 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 11:30 hores i el curs de preparació per a l’examen Preliminary English Test (PET), a desenvolupar en les mateixes dates, els dilluns, dimecres i divendres de 12 a 13:30 hores. En tots dos casos, el preu és de 47,70 euros, hi ha 15 places i 18 hores lectives.

Les persones interessades a apuntar-se, que tinguen el nivell necessari per a la realització dels cursos, poden fer-ho a través de la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon cas, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través de la mateixa seu electrònica. Es realitzarà una prova de nivell per a certificar el nivell dels alumnes.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris