caixa popular

Les línies de promoció del benestar social de la Diputació atrauen al sector associatiu

La associació de famílies d’adolescents i joves amb discapacitat intel·lectual ‘Tots junts podem’ ha sigut l’última a presentar el seu programa d’activitats en la seu central de la corporació provincial

Les línies de promoció del benestar social de la Diputació atrauen al sector associatiu
23/01/2018 -

La ambiciosa aposta de la Diputació de València per la promoció del benestar social en tots els municipis i comarques de la província atrau al sector associatiu. Prova d’açò són les trobades periòdiques que la diputada responsable de l’àrea de Salut, Educació i Benestar Social, Mercedes Berenguer, manté en la seu central de la corporació provincial amb aquestes entitats i col·lectius.

“Un dels objectius que ens vam marcar al començament de la legislatura va ser el de contribuir a afavorir la inclusió social i millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, dues qüestions per les quals estem treballant conjuntament”, ha defensat Berenguer. És en aqueix treball en equip on adquireix un immens valor l’esforç de totes les associacions de la província i, en aquesta ocasió, la de famílies d’adolescents i joves amb discapacitat intel·lectual ‘Tots junts podem’, els representants de la qual han traslladat el seu projecte a la diputada.

En la reunió, a la qual va acudir la presidenta de l’entitat, Pilar Martínez; i la vicepresidenta, Belén Más; es va abordar la manera en la qual la Diputació pot implicar-se en el seu programa d’activitats, una aposta per l’oci inclusiu en l’àmbit de la Comunitat Valenciana i que persegueix ser “un referent d’oci” i “un suport per a les persones amb discapacitat intel·lectual en les diferents etapes de la vida”.

Un model de gestió que prioritza el benestar social

Per a enguany, la Diputació de València ha reforçat la seua aposta pel benestar social amb una inversió total que supera els 31 milions d’euros. Una quantitat global en la qual cada any es reserva un espai per a la concessió de subvencions a entitats que desenvolupen la seua activitat en la província i que contribueixen a desenvolupar activitats i programes de suport en benefici dels sectors més vulnerables de la ciutadania.

És a aquestes ajudes a les quals aspira ara ‘Tots junts podem’ en el seu objectiu de donar resposta a les demandes d’oci dels fills i filles adolescents d’aquestes famílies, des d’una perspectiva inclusiva, en la defensa d’una “convivència en la diversitat” que “enriqueix i beneficia a tots els que participen en ella”. “Un desenvolupament social que permet avançar en la igualtat de drets i oportunitats”, han defensat des d’aquesta associació.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris