caixa popular

Les festes de Rocafort posen la diversió als últims dies d'agost

Hui començaran les activitats amb el pregó a càrrec de Francisco Madrona Clavel

Les festes de Rocafort posen la diversió als últims dies d'agost

Tret d’eixida a les festes de Rocafort. Hui comencen deu dies plens d’activitats, diversió, llum i color en la població valenciana. El pregó, a càrrec de Francisco Madrona, serà el punt de partida d’unes festes pensades per a tots els públics. Xiquets i majors faran d’esta edició una de les festes més participatives. “Gràcies a la participació ciutadana, a través del Consell Sectorial de Festes, s’ha realitzat un excel·lent programa de festes pensat per a tots. En el Consell estan representades diferents associacions i tots hem treball conjuntament per a fer d’enguany alguna cosa especial”, assenyalava Julia Cañizares just abans del que suposarà la seua estrena com a regidora de Festes.

El primer acte serà el Pregó esta nit a partir de les 22.30 hores i a continuació tindrà lloc el monòleg d’Eugeni Alemany que servirà per a calfar motors per a una de les nits més esperades, la del dissabte a la nit amb les tradicionals Paelles. “Esperem i convidem a tothom al fet que participe i es divertisca en els diferents actes que s’han programat. La nit de les Paelles, el tradicional Carnestoltes del pròxim dijous que serà presentat per Javier Gurruchaga, l’entrada de Mora i Cristiana, la Cordà… són els principals atractius” explicava la regidora de festes qui afegia que “cada dia hi ha sopars populars i actuacions musicals, a més dels actes programats”.

Com a novetat enguany serà una exposició en la qual es podrà gaudir de 40 anys de llibret. “Enguany s’exposen els Llibrets de les Festes dels últims 40 anys. Ens porta a tots uns grans records i una mica de nostàlgia. És alguna cosa molt bonica i esperem que tots ho gaudisquen”, assenyalava Julia Cañizares.

planos_fiestas_rocafortConsulte el llibret de les festes en la pàgina web de l’Ajuntament de Rocafort.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + onze =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris