25n
25N
25N

Les falles de Torrent, un món per viure

Les 29 comissions posaran a flor de pell les seues emocions el 17 i 18 amb l’ofrena a la Mare de Deu

Les falles de Torrent, un món per viure

Comença la setmana gran, comencen les falles. Quatre intensos dies en els quals la festa, les tradicions i l’emoció es conjuguen a la perfecció en les diferents comissions falleres. Esta nit començarà el principi de la fi, amb la plantà dels diferents monuments, les 29 falles posaran tota la carn en l’asador perquè el 16 quan el jurat passe falla a falla puguen contemplar el meravellós art efímer pel qual cada comissió ha apostat. El dijous 16, els amants de la pólvora tenen una cita a les 14.30 hores en la Plaça Bisbe Benllcoh per a gaudir de la pólvora en la mascletà. Ja a la vesprada tindrà lloc el després de costat de la Verge dels Desemparats fins a la Plaça de l’Església després del que els fallers acudiran als peus de la Torre per a conéixer el veredicte del jurat. A partir de les 18.30 es coneixerà el guanyador d’estes Falles 2017.

El divendres 17 i dissabte 18 la pólvora de la mascletà es conjugarà a la perfecció amb l’emoció i la devoció a la Verge dels Desemparats doncs els fallers i falleres acudiran a la Plaça de l’Església a dipositar els seus rams de flors a la patrona dels valencians. Serà un moment de màxima emoció per a Paula Giménez i Carmen Sirvent, Falleres Majors de Torrent, així com per a la resta de les falleres majors de les 29 comissions de la població. Segur que en la retina de totes elles quedarà el record inesborrable del moment en el qual fan lliurament de la seua ofrena a la Mare de Déu.

Ja el dia de San José, el món faller retrà homenatge al Granerer en l’Avinguda de les Corts Valencianes, després de la qual cosa acudiran tots a gaudir de l’última mascletà d’este exercici 2016/17. La rematada final ho posarà a la vesprada la cremà de les falles infantils. A partir de les 21.00 hores serà el primer premi el que siga pastura de les flames. Havent sopat tindrà lloc la dels monuments grans sent el primer premi l’últim a prendre’s a partir de la 1 de la matinada. Amb la tradicional cremà es donarà pas al naixement de l’exercici 2017/18 en el qual segur els fallers tornaran a gaudir i emocionar-se com si es tractara del primer any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + quinze =

museo prehistoria