25n
25N
25N

Les falles de Torrent inauguren l’Exposició del Ninot 2017

Les comissions Avinguda i Àngel de l’Alcàsser han obtingut el primer premi en Secció Especial i Secció Especial Infantil, respectivament, i veuran indultats els seus ninots

Les falles de Torrent inauguren l’Exposició del Ninot 2017
02/03/2017 -

Després de l’inici oficial a les festes josefines dissabte passat, la ciutat de Torrent continua l’activitat fallera. Ahir de  vesprada, la sala cívica de l’Antic Mercat va acollir la inauguració de l’Exposició del Ninot de les Falles de Torrent 2017. Un acte en què va estar present l’alcalde Jesús Ros juntament amb el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació acompanyant les màximes representants torrentines, Carmen Sirvent i Paula Giménez, i les seues corts d’honor.

ninot ninot_infantilUn total de 58 ninots formen enguany l’exposició que cada any visiten milers de fallers i veïns de la localitat. Carmen i Paula van ser les encarregades d’inaugurar esta exposició i de revelar els noms dels ninots guanyadors de cada secció. L’alcalde va dirigir unes paraules a tots els presents i va convidar la població a visitar esta mostra de ninots i a participar en les festes de Sant Josep de la ciutat.

A més, també estan exposats els llibrets de les comissions que participen enguany en el concurs de Junta Local Fallera. Com a novetat, un jurat format per il·lustradors i dibuixants valorarà, a banda, el premi a la millor portada, que juntament amb el premi al valencià en el llibret multipliquen el valor dels guardons concedits. Tots aquells interessats a visitar l’exposició ho poden fer fins al pròxim 11 de març en horari de 09.00 a 14.00 hores de dilluns a dissabte i de 17.00 a 20.00 hores els dimarts i els divendres.

 

Premis als millors ninots infantils

Ninot indultat infantil: Falla Àngel de l’Alcàsser

Secció Especial: Falla Àngel del Alcasser

Secció Primera:  Falla Sant Valerià

Secció Segona: Falla Sants Patrons

Secció Tercera: Falla Camí Reial

 

Premis als millors ninots

Ninot indultat: Falla Avinguda

Secció Especial: Falla Avinguda

Secció Primera: Falla Barri Sant Gregori

Secció Segona: Falla Sants Patrons

Secció Tercera: Falla Poble Nou

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =