caixa popular

Les Falles de Torrent 2018 ja tenen imatge anunciadora de les nostres festes

Les Falles de Torrent 2018 ja tenen imatge anunciadora de les nostres festes
16/02/2018 -

Les Falles de Torrent 2018 ja tenen imatge gràfica. El disseny del cartell anunciador es va presentar ahir en el ple de Junta Local Fallera als representants de les diferents comissions que formen el teixit associatiu i festiu de les festes josefines. Enguany, Junta Local Fallera, amb el patrocini de Caixa Rural Torrent, va obrir una convocatòria per a l’adjudicació del disseny del cartell a professionals del sector.
El comitè de selecció format per la regidoria delegada de les falles en el consistori, tres vocals designats per Junta Local Fallera professionals del sector i un vocal designat per Caixa Rural, va triar després d’un exhaustiu procés de selecció la proposta de l’estudi “Que maten al diseñador” de València, representat per Daniel Salvador i el torrentí Alberto Silla.

Ahir es va presentar la imatge oficial en el ple, al que van acudir els dissenyadors. A més, el ple va destacar també per la cessió de competències en matèria de falles de l’alcalde Jesús Ros, president nat de JLF, a l’edil José Antonio Castillejo, qui a partir d’aquest moment ocupa el càrrec de president de Junta Local Fallera de Torrent i regidor de Festes i Falles.

 


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC