25n
25N
25N

Les Falles arriben a la Biblioteca Infantil

Les Falles arriben a la Biblioteca Infantil
10/03/2017 -

No podien faltar en aquest mes de març les activitats falleres en la programació preparada des de l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot. Activitats que arribaran en la setmana gran fallera, concretament, els dies 13 i 15 de març a les 18 hores.

El 13 de març les xiquetes i els xiquets de la Biblioteca Infantil podran participar en el taller de petards i ambientació fallera per a convertir aquest espai municipal en un vertader Casal Faller. Amb simples rotllos de paper higiènic els participants en l’activitat crearan uns divertits i coloristes petards que, posteriorment, es penjarà n en la pròpia biblioteca al costat de la resta d’elements fallers.

El so més característic d’aquestes dates, el de la mascletà, arribarà a la Plaça de la Casa de Cultura el dimecres 15 de març, però d’una manera molt més divertida per als participants en l’activitat, ja que ells mateixos seran pirotècnics per un dia, però…de globus!. La globotà portarà a reproduir aquest típic i tradicional acte faller per a diversió dels més menuts i dels seus pares i mares que podran ajudar-los a explotar els globus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

museo prehistoria