25n
25N
25N

Les falleres majors de Torrent de 2016, Noelia Peinado i Carla Pallardó, s’acomiaden del seu regnat

Les falleres majors de Torrent de 2016, Noelia Peinado i Carla Pallardó, s’acomiaden del seu regnat
13/09/2016 -

La sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent va acollir divendres l’acte d’acomiadament de les falleres majors del 2016, Noelia Peinado i Carla Pallardó, juntament amb les seues corts d’honor. El regnat de les màximes representants va arribar a la fi amb un acte emotiu en el mateix lloc on va començar el seu somni: a la casa consistorial. Familiars, amics, membres de la Junta Local Fallera, màxims representants de les 29 comissions i membres de l’equip de govern, acompanyaren les que fins ara han sigut les regines de les festes josefines.

L’alcalde Jesús Ros, amb el regidor de l’Àrea de Festes, Alfred Costa, va començar amb la recepció de les protagonistes de la nit a l’entrada de l’ajuntament. Posteriorment, d’una a una les membres de la cort d’honor infantil i la cort d’honor major van rebre de l’alcalde la insígnia de plata de la ciutat de Torrent. Les últimes a pujar a l’escenari van ser Noelia i Carla, a qui l’alcalde va atorgar la insígnia d’or de Torrent, davant l’aplaudiment d’un públic emocionat.

Les mateixes falleres majors posaren fi a l’acte amb un discurs d’agraïment a les seues corts i a cada una de les persones que els han acompanyant enguany. Finalment van rebre la ‘torrentnina’, el regal de l’Ajuntament per a les 18 xiques, i l’adreç personalitzat per a Noelia i Carla, un regal institucional de Junta Local Fallera i l’Ajuntament de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =