caixa popular

Les escoles de futbol sala i el handbol ja disposen d'una nova pista poliesportiva homologada

Les escoles de futbol sala i el handbol ja disposen d'una nova pista poliesportiva homologada
21/09/2017 -

Ha sigut una de les obres realitzades en el Poliesportiu Municipal de Puçol aprofitant la parada estiuenca: s’ha canviat el paviment esportiu de la pista a l’aire lliure on es disputen partits oficials de futbol sala i handbol al llarg de la temporada, una mesura necessària perquè el Club Futbol Sala havia sigut sancionat per deficiències en el paviment.

Un total de 27.000 euros, a càrrec íntegrament de l’Ajuntament de Puçol, ha costat llevar el vell paviment deteriorat, rascar tota la pista i col·locar un nou paviment homologat, antilliscant i de color blau per a facilitar que es distingisca millor la pilota.

“La pista portava molts anys d’ús continuat i necessitava un remodelació a fons, a més el fet d’haver sigut sancionats per les deficiències del paviment ha fet que donàrem prioritat a esta actuació, no oblidem que és una pista que s’utilitza tots els dies, ja siga per a entrenar diversos equips com per a competicions en caps de setmana”, subratlla Xavier Alcácer, regidor d’Esports.

El pressupost inclou també la instal·lació de noves xarxes perimetrals al voltant de tota la pista per a evitar la pèrdua de balons i protegir al públic. Des del mes de setembre, els jugadors dels clubs d’handbol i futbol sala ja disfruten de la seua nova pista homologada; a partir d’octubre seran també les escoles municipals les que podran comprovar la diferència.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 13 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats