25n
25N
25N

Les dures advertències de l'afició valencianista

La situació del Valencia sempre té un espill en el qual es reflecteix: l’entrada de Mestalla abans i després dels seus partits. Abans, l’afició es va reunir i va formar una corba davant la catifa taronja per la qual van ingressar els membres del club.

Es van sentir crits per al màxim accionista, també per a la presidenta Layhoon Chan, alguns “directiva, dimissió!” i altres “Peter Lim, on estàs?!”, que repartits van ser els protagonistes d’esta rebuda simbolitzada en la pancarta geganta que va desplegar un sector abans del partit.

L’acusació era que Meriton, en cas de seguir ací, formarà part de “la història negra del valencianisme”, a més d’un advertiment directe a Damià Vidagany i Manolo Más, director de comunicació del club i cap de premsa respectivament.

El “FUORI” en grans lletres roges, que es fera famós després de l’eixida de Prandelli i més àdhuc després de la de Suso, es desplegava amb totes les seues lletres en esta mateixa pancarta. Un desgrat furibund per la situació del club.

Un parell d’hores després, el Valencia guanyava a l’Espanyol per 2-1 amb gols de Montoya i Santi Mina. Després de triomfar, tot empipament va desaparéixer i la l’alegria va inundar els carrers que envolten Mestalla. Ara com ara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 1 =

CCCC