25n
25N
25N

Les dones de Llíria es visibilitzen en diferents espais urbans de la ciutat

Un itinerari urbà amb tres murals, realitzats per dones de la localitat, arrepleguen l’essència de la dona edetana

Les dones de Llíria es visibilitzen en diferents espais urbans de la ciutat
18/12/2017 -

Tres muntatges fotogràfics que arrepleguen dones edetanas, de totes les generacions, amb la finalitat de visibilizar el seu impacte en la vida de la ciutat.

Demà dimarts, a les 16.30 hores, Llíria inaugura un itinerari urbà a través de tres murals, amb les fotografies realitzades per les participants en el taller de fotografia “Dones mirant dones. De la qüestió personal a la pública”, que s’ha desenvolupat dins de la programació municipal per la Igualtat de Gènere.

D’esta manera, l’entorn urbà es suma a la visibilització de les dones de Llíria a través d’una actuació artística completament nova en la localitat i que persegueix produir un important impacte social.

“Retrats” serà la intervenció artística que se situarà en el carrer Sant Vicent Ferrer enfront del Santuari i Termes Romanes de Mura. “Accions” es localitzarà en l’avinguda dels Furs cap a la cantonada del CEIP Sant Vicent, mentre que el mural “Alumnes” ho farà en el mur del jardí de la Llar del Jubilat.

L’itinerari urbà tanca la programació per la Igualtat de Gènere de 2017, actuació que s’emmarca en el desenvolupament de l’I Pla d’Igualtat municipal 2016-2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa