caixa popular

Les diputacions de València i Castelló comparteixen experiències i intercanvien projectes en matèria cultural

El diputat de Cultura, Xavier Rius, visita el diputat de Cultura de Castelló, Vicent Sales Mateu, en una trobada per a intercanviar coneixements i experiències en la gestió cultural

Les diputacions de València i Castelló comparteixen experiències i intercanvien projectes en matèria cultural
06/04/2017 -

El diputat de l’Àrea de Cultura, Xavier Rius, ha visitat el diputat de Cultura de la Diputació de Castelló, Vicent Sales Mateu, a la seu de la Corporació castellonenca per tal d’intercanviar punts de vista i experiències al voltant de les polítiques culturals de totes dues diputacions.

Ambdós diputats han manifestat la seua satisfacció per poder realitzar aquesta trobada i debatre les qüestions culturals que afecten llurs competències i les orientacions als diferents programes de suport que aborda cadascuna de les dues diputacions. Rius s’ha mostrat predisposat a poder intercanviar experiències i conèixer les polítiques culturals implementades a Castelló, amb la intenció d’estudiar possibles vies de col·laboració en el curt i mitjà termini, ja que el potencial cultural de les dues diputacions troba punts en confluència en alguns programes.

El responsable de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha aprofitat l’ocasióper a presentar els programes que s’estan duent a termedes del seu departament, tant els orientats a entitats locals –Ajuntaments, mancomunitats i entitats locals menors– com els orientats a entitats i organismes culturals sense finalitat lucrativa i a societats musicals.

Per a Xavier Rius, «trobades de treball com la de huiserveixen per a establir una comunicació més fluida entre administracions anàlogues, i estudiar les possibles vies de col·laboració de cara al futur». El diputat també ha desitjat que «aquestes reunions es puguen produir amb major freqüència, ja que ens trobem en un moment procliu al diàleg, l’obertura i la col·laboració amb el conjunt de les administracions», ha indicat.

Rius també s’ha congratulat per l’arribada d’aquest període d’obertura més enllà de la demarcació de València, «ja que és voluntat de la Diputació mantenir ponts de cooperació amb qualsevol administració competent en matèria de Cultura», ha conclòs.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 17 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018