25n
25N
25N

Les denúncies per incompliment de l'estat d'alarma es dupliquen a València

Les denúncies per incompliment de l'estat d'alarma es dupliquen a València
12/05/2020 -

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha informat aquest dimarts de les sancions imposades durant l’últim cap de setmana a València per incompliment de l’Estat d’Alarma. L’edil ha destacat “l’increment substancial” en el nombre de denúncies, que s’han duplicat respecte al cap de setmana anterior. “Aquests últims dies, divendres, dissabte i diumenge, han sigut els dies amb més sancions des que es va decretar l’Estat d’Alarma”, ha manifestat.

La Policia Local ha sancionat un total de 1.261 persones durant aquest últim cap de setmana: 263 divendres dia 8, 483 dissabte dia 9 i 515 diumenge dia 10, segons ha detallat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano. “Aquestes xifres posen de manifest que hi ha hagut un notable increment d’incompliments per part de la ciutadania”, ha indicat.

Cano ha assenyalat que “les denúncies d’aquest cap de setmana s’han duplicat, 1.261 davant de les 638 que es van imposar el cap de setmana anterior”, la qual cosa suposa, “un 10’8 % del total de denúncies realitzades durant tot l’Estat d’Alarma”. Així, “des que es va establir aquest estat, a València s’han imposat un total d’11.678 sancions per incompliment”.

Aarón Cano ha apel·lat “a la responsabilitat de tota la població i institucions, perquè ens juguem molt. S’ha detectat una important relaxació quant al compliment de les normes establides i hem de recordar que estem eixint d’una crisi, però no hem eixit encara d’ella”. “Les mesures de distància social i higièniques han de mantindre’s en el temps, independentment de la fase en què estiguem, ja que és la nostra millor protecció”, ha conclòs el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

CCCC
torrent