caixa popular

Les demandes de Campolivar i de El Barranquet encapçalen les 8 finalistes dels Pressupostos Participatius

Les demandes de Campolivar i de El Barranquet encapçalen les 8 finalistes dels Pressupostos Participatius
27/06/2017 -

El darrer dissabte, 24 de juny, va finalitzar la primera fase de la votació per decidir quines seran les propostes que s’executaran amb els 40.000 € dels Pressupostos Participatius a Godella.

Després de rebre els vots de 259 persones, aquestes són les huit propostes finalistes que passaran a ser valorades per part dels tècnics de l’Ajuntament.

Reparació i reposició de fanals en Campolivar: 62 vots.
Ampliació del pati del CEIP El Barranquet: 61 vots.
Reparació de l’asfaltat en Campolivar: 50 vots.
Dotació de material per a activitats culturals i festives: 45 vots.
Accés per a persones majors i amb mobilitat reduïda: 41 vots.
Parc infantil de 0 a 3 anys: 34 vots.
Millores en el teatre Capitoli (ciclorama i linòleum): 26 vots.
Construcció d’aparcament públic: 25 vots.

Algunes d’aquestes propostes necessiten d’un estudi de viabilitat i un projecte tècnic. A d’altres només cal aportar una valoració econòmica i cercar tres pressupostos. Amb tota aquesta informació, els veïns i veïnes de Godella podran participar d’una segona fase de votació -entre el 15 i el 30 de juliol- on tindran accés als detalls de cada projecte i al seu cost. Aquests darrers vots determinaran quines seran les propostes que finalment s’executen.

La regidora de Participació Ciutadana, Tatiana Prades, ha explicat que «el motiu de fer una segon fase busca que la gent no sols vote a un titular sinó que siga conscient de totes les especificats de cada projecte, quin és el seu cost i quina viabilitat té. Fugim del desencant i volem que la gent vote amb tota la informació que l’Ajuntament els pot facilitar».
Prades ha fet una bona valoració d’aquesta votació telemàtica, la primera en Godella. «Això és l’inici del que esperem siga una bona costum al poble, consultar la ciutadania i fer-la partícip de decisions que vagen més enllà dels pressupostos participatius», ha comentat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris