25n
25N
25N

Les Biblioteques Municipals de Burjassot col·laboren solidàriament amb la Biblioteca de Los Alcázares de Múrcia

La biblioteca murciana va perdre amb el temporal de pluges del passat mes de desembre quasi 17.000 exemplars del seu fons bibliogràfic

Les Biblioteques Municipals de Burjassot col·laboren solidàriament amb la Biblioteca de Los Alcázares de Múrcia
16/02/2017 -

Les Biblioteques Municipals de Burjassot han tornat a mostrar el seu costat més solidari, en esta ocasió, amb una altra Biblioteca, la de Los Alcázares, a Múrcia que, a causa del temporal de pluges patit el passat mes de desembre va perdre quasi 17.000 exemplars del seu fons bibliogràfic.

La Biblioteca de Burjassot va rebre la telefonada de la Biblioteca de Silla, que al costat de la Conselleria de Cultura, l’Associació de Bibliotecaris Valencians i l’Ajuntament de Silla, han sigut els impulsors d’esta iniciativa. Silla es va posar en contacte amb més de 500 biblioteques públiques de la Comunitat Valenciana, entre elles, la de Burjassot per a convidar-li a participar amb un donatiu de llibres no catalogats, duplicats o de donacions dels usuaris, publicats a partir de l’any 2000.

Burjassot ha col·laborat lliurant, de la mà de María Viu, Vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, 81 fons, 53 per a adults i 28 per a xiquets i xiquetes, dels quals, 12 corresponen a fons de Mediateca. Estos fons han sigut lliurats ja a la Biblioteca de Silla, seu per a la recepció i posterior enviament dels diferents volums cedits “que ens consta, que ja han sigut rebuts en la Biblioteca de Los Alcázares”, tal com han assenyalat fonts de les Biblioteques Municipals de Burjassot. Des que es va engegar la iniciativa, al voltant de vint-i-set Biblioteques, entre elles la de Burjassot, han participat, reunint un total d’1.143 exemplars.

A més de les Biblioteques Municipals de Burjassot han participat en aquesta acció solidària les Biblioteques d’Alaquàs, Albaida, Albal, Alcoi, Aldaia, Algemesí, Almenara, Almussafes, Benetússer, Bocairent, o Bunyol, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

museo prehistoria