caixa popular

Les Bandes de Música d'Alfafar posen la nota final a les festes del barri Orba

Les Bandes de Música d'Alfafar posen la nota final a les festes del barri Orba
18/07/2017 -

Les festes populars del barri Orba d’Alfafar han posat punt final amb l’II Concert Extraordinari de bandes del municipi, concloent amb un sopar de germanor amb totes les i els músics.

Un concert que per segon any consecutiu ha reunit a les 3 bandes municipals amb l’objectiu de gaudir de la música i compartir aquest art amb els veïns i veïnes d’Alfafar. En la plaça Poeta Miguel Hernández, es van donar cita, l’Associació Cultural Amics de la Música d’Alfafar, el Centre Instructiu Musical Alfafar i l’Agrupació Musical Orba, que amb un ampli i diversificat programa van oferir un concert a les i els assistents, que van omplir la plaça. Una vegada finalitzat el concert, les i els músics de les tres bandes van tenir un sopar de germanor en la mateixa plaça.

A més del concert, el dissabte va tenir lloc l’entrada de Moros i Cristians, precedida de l’entrada de Bandes de Música. Un acte que reuneix a molts veïns i veïnes per ser una de les activitats més esperades. D’aquesta manera, el color de les comparses, el ritme de “les filaes” i la música de les bandes va fer de la nit una de les més animades de les festes del barri Orba.

El diumenge es va realitzar la tradicional cavalcada on van participar diferents associacions del barri. Les famílies van eixir al carrer per a passar una vesprada diferent gaudint amb tota la població.

Posteriorment va començar el concert extraordinari i per a finalitzar es va disparar un castell de focs artificials.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats